Prof. Dr. Georg Wittich Hochschule NiederrheinFachbereich Oecotrophologie Cook & Chill, Food analytics, Food chemistry, Food law, Food safety, Quality management, Radio frequency identification (RFID)
Prof. Dr. rer. nat. Jürgen Zapp Hochschule Ostwestfalen-LippeFB Life Science Technologies Analytics, Inorganic chemistry, Flavourings, Gas chromatography, High-performance liquid chromatography, Coffee, Coffee technology, Food chemistry, Food safety, Detection methods, Roasting methods, Screening analysis, Tea, Life science technologie
Prof. Dr. Hans-Ulrich Humpf Westf. Wilhelms-Universität MünsterInstitut für Lebensmittelchemie Analytics, Analytical chemistry of natural materials, Bioactive food ingredients, Food ingredients, Flavonoids, Food chemistry, Mycotoxins, Sphingolipids
Prof. Dr. Claudia Jonas Hochschule Ostwestfalen-LippeFB Life Science Technologies Food chemistry, Food law, Life science technologie, Raw plant material science
Prof. Dr. André Lipski Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität BonnInstitut für Ernährungs- und Lebensmittelwissenschaften (IEL), Lebensmittelmikrobiologie und -hygiene Food chemistry, Food hygiene, Food microtechnology, Microbiology
Prof. Dr. Reinhard Matissek Lebensmittelchemisches Institut des Bundesverbandes der Deutschen Süßwarenindustrie e. V. Analytics, Analysis of consumer goods, Food analytics, Food chemistry, Food safety, Rapid methods, Confectionery analysis
Dr. Niels Helge Schebb Bergische Universität WuppertalWissenschaftstransferstelle Toxicology, Food chemistry
Prof. Dr. Rudolf Galensa Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität BonnInstitut für Ernährungs- und Lebensmittelwissenschaften (IEL), Lebensmittelmikrobiologie und -hygiene Analytics, Bioanalytics, Biosensoric, Nutritional sciences, HPLC-Biosensor coupling, Capillary electrophoresis, Food chemistry, Polyphenols
Prof. Dr. Melanie Esselen Westf. Wilhelms-Universität MünsterInstitut für Lebensmittelchemie Toxicology, Molecular cell toxicology, Bioactive food ingredients, Food chemistry, Chemical cancerogenesis