Prof. Dr. Anna Nickisch-Hartfield Hochschule NiederrheinFachbereich Chemie Biochemistry, Bioinformatics, Biotechnology, Bioengineering, Genetic engineering, Hygiene management, Microbiology, Molecular biology, Speciation analysis, Toxicology
Dr. Albert Wolfgang Rettenmeier Universität Duisburg-EssenInstitut für Hygiene und Arbeitsmedizin Analytics, Food hygiene, Microbiology, Detection methods, Proteomics, Toxicoproteomics, Toxicology, Water hygiene
Dr. Niels Helge Schebb Bergische Universität WuppertalWissenschaftstransferstelle Toxicology, Food chemistry
Prof. Dr. Melanie Esselen Westf. Wilhelms-Universität MünsterInstitut für Lebensmittelchemie Toxicology, Molecular cell toxicology, Bioactive food ingredients, Food chemistry, Chemical cancerogenesis
Prof. Dr. med. Thomas Brüning Ruhr-Universität BochumInstitut für Prävention und Arbeitsmedizin der Deutschen Gesetzlichen Unfallversicherung Allergens, Baked goods, Immunology, Toxicology
Prof. Dr. rer. nat. Gisela Degen Leibniz Institut für Arbeitsforschung an der TU Dortmund Work research, Chemicals, Chemicals risks, Chemicals effects, Endocrine active substances, Genotoxicity, Mycotoxins, Risk evaluation, Toxicology