Prof. Dr. Peter Stehle Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität BonnInstitut für Ernährungs- und Lebensmittelwissenschaften (IEL), Lebensmittelmikrobiologie und -hygiene Bioavailability, Nutritional physiology, Nutritional status, Nutritional behaviour, Nutritional sciences, Clinical nutrition
Prof. Dr. Peter Kronsbein Hochschule NiederrheinFachbereich Oecotrophologie Biochemistry, Diabetology, Diet advice, Dietetic products, Nutritional counselling, Diet-related diseases, Nutritional medicine, Ecotrophology, Nutritional physiology
Prof. Dr. Norbert Ludwig Hochschule NiederrheinFachbereich Oecotrophologie Biochemistry, Diabetology, Nutritional counselling, Diet-related diseases, Nutritional medicine, Ecotrophology, Nutritional physiology, Prevention, Sports nutrition
Prof. Dr. troph. Karl-Josef Groneuer Fachhochschule MünsterFachbereich Oecotrophologie Biochemistry, Diabetes, Nutritional medicine, Nutritional physiology, Nutritional sciences, Health care, Nutrient requirements, Nutrient supply, Ecotrophology, Sports nutrition, Vitamin supply
Prof. Dr. Helmut Heseker Universität PaderbornInstitut für Ernährung, Konsum und Gesundheit Adipositas, Nutritional science, Nutritional epidemiology, Nutritional medicine, Nutritional physiology, Nutritional prevention, Nutritional sciences, Food additives, Ageing and nutrition, Ecotrophology